Meniu Închide

Caută binele

Caută binele este un spectacol organizat de Asociaţia Eduvit în parteneriat cu Centrul Cultural Județean Constanța ”Teodor T.Burada”, Inspectoratul Școlar Județean Constanța , Școala Gimnazială Nr. 28 „Dan Barbilian” Constanța, ce are ca scop apropierea copiilor de lectură, de frumos şi de bine, susținut de scriitorul Alec Blenche, împreună cu fetița lui de 11 ani, Emma.

MIERCURI, 22 MAI 2024, ora 18.00

Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „ Jean Constantin”

Alec și Emma vor începe prin a ne purta pașii într-o călătorie muzicală prin văile lui Erus, după care ne vor delecta cu mici scenete despre răbdare, generozitate, iubire și recunoștință. Vom continua cântând și dansând împreună pe ritmurile zglobii ale lui Jup, pisoiul cel năzdrăvan imaginat în cărțile sale.

Nu vor lipsi, bineînțeles, autografele și multe dintre cărțile lui Alec vor fi disponibile pentru vânzare.

Intrarea este liberă.

Asociația Eduvit este formată din profesori, părinți și psihologi ce au o viziune comună: educația caracterului ca bază de dezvoltare a educației academice. Folosind o abordare blândă și neinvazivă, pe baza jocurilor, poveștilor și interacțiunii directe, copiii află ce sunt virtuțile, cum să le recunoască în ei înșiși, să le exerseze și să le valorifice.

Educație prin Virtuți și Povești, un proiect al asociației Eduvit, este o mișcare națională care are scopul de a ajuta şcolile să promoveze educația caracterului punând accent pe virtuţile pe care le împărtășim cu toții, cum ar fi: răbdarea, grijă, onestitatea, corectitudinea, responsabilitatea și respectul pentru sine și pentru ceilalți.

Cu respect,

Anamaria Blenche

președinte Asociația EDUVIT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *