Meniu Închide

Anul școlar 2020-2021

Concurs Național „Mesajul meu antidrog”

În fiecare an, elevii școlii noastre se numără printre câștigătorii Concursului Național „Mesajul meu antidrog” – faza județeană. Felicitări tuturor participanților și succes elevului Florea Tudor, clasa a VII-a A, la faza națională!

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=4279281548804075&id=905892382809692

***************************************************************************************************************************

LET’S CREATE OUR RECYCLING MUSEUM – PROIECT ETWINNING

În perioada martie – iunie 2021 școala noastră participă la proiectul internațional eTwinning, în colaborare cu unități școlare din România și Turcia, proiect ce are ca scop conștientizarea necesității activităților de reciclare și reutilizare a deșeurilor din hârtie/ carton, textile, plastic.

Partenerii din cele două țări participante au avut o primă întâlnire online în luna martie, activitățile propuse fiind un bun prilej de cooperare între elevii aparținând unor culturi diferite, de a-și exersa limba engleză, abilitățile digitale.

Produsul final îl reprezintă un muzeu virtual cu obiecte realizate din materiale reciclabile:

https://www.artsteps.com/view/60b79c8fcf79dfc07fdb7d5c?currentUser

Pe parcursul derulării proiectului, elevii au realizat diferite produse:

*****************************************************************************************************************************

Expoziție – „Creatori de mărțișoare”

Expoziția de mărțișoare se poate vizualiza accesând următorul link:

https://www.twinkl.ro/blog/expozitia-creatori-de-martisoare

Unitatea noastră școlară participă la expoziția organizată de editura educațională internațională Twinkl cu tema „Creatori de mărțișoare”. Pentru detalii vizitați pagina https://www.twinkl.ro/blog/creatori-de-martisoare” .

*****************************************************************************************************************************

World Space Week 2020

https://www.worldspaceweek.org

Școala noastră a participat și anul acesta la proiectul internațional WORLD SPACE WEEK – Săptămâna Spațiului cu activități  sub tema ”Sateliții – parteneri la distanță”. Am cercetat Sistemul solar, am aflat despre rachete și sateliți și am confecționat o bucățică de Univers.