Meniu Închide

WORLD SPACE WEEK

ANTREPRENOR ÎN SPAȚIU a fost tema propusă anul acesta elevilor noștri, în cadrul activităților prilejuite de WORLD SPACE WEEK.

Alături de părinți și îndrumați de profesori, barbilienii ne oferă o perspectivă inedită și creativă  a descoperirii și utilizării spațiului din jurul nostru, chiar dacă sau mai ales atunci când ne propunem să ne desprindem de planul terestru. Valorificând și dezvoltând competențe vizate de toate ariile curriculare, Săptămâna spațiului stimulează și interesează participanții în a-și reconfigura preocupările academice.

Piticii de la clasele pregătitoare au realizat machete ale Sistemului solar, au colorat și modelat corpuri cerești. Inimoșii au prezentat idei de vacanțe spațiale sau cum descoperim universul alături de prieteni. Idei originale de antreprenoriat spațial au dus la proiectarea unor magazine pentru animale de companie în spațiu. Cei mai mari din echipa noastră, elevii claselor a VII-a și a VIII-a, au conturat viziunea lor despre tema propusă în texte inspirate și desene originale.

Felicităm toți participanții și vă încurajăm să visați pentru că

  „Trebuie să visezi înainte ca visele tale să devină realitate”! (A. P. J. Abdul Kalam)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *