Meniu Închide

Performanțele noastre

La Olimpiada de limba și literatura română, în urma întocmirii clasamentului național conform prevederilor regulamentare, pentru stabilirea locurilor suplimentare, elevele Olteanu Ilinca Diana (clasa a VI-a A) și Olteanu Delia Mihaela (clasa a VIII-a B) s-au calificat la etapa națională sub coordonarea dnei prof. Roșca Loredana-Elena. Le felicităm pentru rezultatele obținute și le urăm succes la următoarea etapa!


La etapa judeţeană a Olimpiadei de limba şi literatura română, elevii şcolii noastre au obţinut numeroase premii care ne fac deosebit de mândri. Felicitări tuturor pentru munca depusă şi pentru performanţă!

PREMIUL I:

OLTEANU ILINCA DIANA – clasa a VI-a, prof. coord. ROŞCA LOREDANA-ELENA

OLTEANU DELIA MIHAELA – clasa a VIII-a, prof. coord. ROŞCA LOREDANA-ELENA

PREMIUL AL II-LEA:

CRISTEA MARTHA – clasa a V-a, prof. coord. ROŞCA LOREDANA-ELENA

CĂPĂŢÂNĂ DELIA MARIA – clasa a VI-a, prof. coord. ROŞCA LOREDANA-ELENA

NEICU BIANCA MARIA – clasa a VI-a, prof. coord. ROŞCA LOREDANA-ELENA

NANIŞ LIVIA – clasa a VII-a, prof. coord. ROŞCA LOREDANA-ELENA

ŢAPU DAVID – clasa a VII-a, prof. coord. GAMAN PAVEL CRISTINA

PREMIUL AL III-LEA

ONOFREI OANA – clasa a V-a, prof. coord. ROŞCA LOREDANA-ELENA

BEJAN MARIA – clasaaVII-a, prof. coord. GAMAN PAVEL CRISTINA

ETEM BIANCA – clasaaVII-a, prof. coord. PELIVAN CAMELIA


În cadrul etapei județene a Olimpiadei Interdisciplinare „Cultură și spiritualitate românească”, școala noastră fost reprezentată de două eleve din clasa a V-a A, coordonate de doamnele prof. Roșca Loredana și Ursachi Cristina. Eleva Voinea Ruxandra Ioana a obținut premiul I si nota 9,90, calificându-se astfel la etapa națională, iar eleva Abibula Aleyna Selma – locul al Il-ea. Le felicităm si îi urăm elevei Voinea Ruxandra mult succes la etapa națională!


Andrei-Sebastian Ciulin, elev în clasa a VII-a A, profesor diriginte Mihaela Iordan, a obținut locul II la Campionatul Național de Baschet U15 masculin, împreună cu echipa de baschet la care este legitimat. De asemenea, suntem mândri de faptul că Sebastian este component al Lotului Național de baschet U14.
„Succesul este dependent de efort.” Sofocle


Echipa de handbal feminin C.S.S. 1 Constanța, la care evoluează și eleva școlii noastre, Mădălina Hodor, clasa a VI-a B, pe postul de portar, a obținut Locul I în cadrul competiției „Camionatul Național Junioare IV”, faza județeană 2021 – 2022.


În cadrul competiției „Cupa Moș Crăciun” la Triathlon, elevul Șerbu Matei din clasa a V-a A a câștigat trei medalii, clasându-se de fiecare dată pe Locul I.


Echipa de fotbal a ciclului primar coordonată de prof. Șeitan Elena și prof. Constantin Valentin a trecut de faza grupelor calificându-se în faza optimilor Olimpiadei Sportului Școlar. Felicitări și succes mai departe!


Echipa școlii noastre, formată din 20 de elevi, sub îndrumarea doamnei profesor de educație fizica și sport, Șeitan Elena, a participat luni, 14 octombrie 2019 la proiectul TIN – EXALTON desfășurat în parteneriat cu DJST Constanța. La acest proiect au participat cinci scoli, școală noastră ocupând un binemeritat loc III. Felicitări tuturor participanților!