Meniu Închide

Performanțele noastre

Andrei-Sebastian Ciulin, elev în clasa a VII-a A, profesor diriginte Mihaela Iordan, a obținut locul II la Campionatul Național de Baschet U15 masculin, împreună cu echipa de baschet la care este legitimat. De asemenea, suntem mândri de faptul că Sebastian este component al Lotului Național de baschet U14.
„Succesul este dependent de efort.” Sofocle

Echipa de handbal feminin C.S.S. 1 Constanța, la care evoluează și eleva școlii noastre, Mădălina Hodor, clasa a VI-a B, pe postul de portar, a obținut Locul I în cadrul competiției „Camionatul Național Junioare IV”, faza județeană 2021 – 2022.

În cadrul competiției „Cupa Moș Crăciun” la Triathlon, elevul Șerbu Matei din clasa a V-a A a câștigat trei medalii, clasându-se de fiecare dată pe Locul I.

Echipa de fotbal a ciclului primar coordonată de prof. Șeitan Elena și prof. Constantin Valentin a trecut de faza grupelor calificându-se în faza optimilor Olimpiadei Sportului Școlar. Felicitări și succes mai departe!

Echipa școlii noastre, formată din 20 de elevi, sub îndrumarea doamnei profesor de educație fizica și sport, Șeitan Elena, a participat luni, 14 octombrie 2019 la proiectul TIN – EXALTON desfășurat în parteneriat cu DJST Constanța. La acest proiect au participat cinci scoli, școală noastră ocupând un binemeritat loc III. Felicitări tuturor participanților!